Perinteikäs ravintola liikelounaalle

Liikelounas tai business-lounas – olet löytänyt juuri oikean paikan Helsingissä

Kala- ja äyriäisravintola Merimakasiini on oiva paikka liikelounaalle Helsingin keskustassa. Merimakasiiniin on helppo tulla eri suunnista niin julkisilla kulkuvälineillä kuin autollakin. Merimakasiinin edustalla on useampia autopaikkoja ja ravintolan takaa meren ääreltä löytyy vielä lisäpaikoitusta. Tarjoilemme lounaan pöytiin, mikä varmistaa sen, että voitte keskittyä olennaiseen eli palaveeraamiseen ja hyvästä ruoasta nauttimiseen.

Lounasaikaan vaihtoehtoja on jokaiselle ruokavaliolle. Voit valita herkullisen lounasannoksen tai valita suosikkisi klassikkolistalta. Jos haluat oikein säväyttää ja samalla järjestää hieman yhteistä puuhastelua liikelounaan yhteyteen tilaamalla Seafood Royal Platterin, mistä riittää maisteltavaa kahdelle henkilölle.

4 syytä valita Ravintola Merimakasiini liikelounaalle

1/ Herkullinen pöytiin tarjoiltu lounasmenu – ruokaisa pääruoka pikaisen lounaspalaverin yhteyteen tai kolmen ruokalajin lounasmenu, jos aikaa on varattu noin tunti

2/ Rauhallinen ja inspiroiva merellinen miljöö

3/ Hyvä sijainti Hietalahdenrannassa ja hyvät kulkuyhteydet

4/ Oma pysäköintialue, missä pysäköinti veloituksetonta ravintolan vieraille

Pöytävarausta suositellaan rauhallisen pöydän varmistamiseksi. Ravintola Merimakasiinissa on aina tilaa myös suoraan ravintolaan saapuville lounasvieraille. Mitä muuta voisit toivoa business-lounaalta?

 

Tutustu lounasmenuun täällä.

Varaa pöytä tästä.

 

Ravintola Merimakasiini
Hietalahdenranta 14, 00180 Hki
Kartalla
Puh. +358 50 535 5425
ravintola@merimakasiini.fi