Tule tutustumaan syksyn uuteen ruokalistaan

Tarjoamme asiakkaillemme puhtaista ja tuoreista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Ruoan lisäaineettomuus on meille kunnia-asia, emme suosi keinotekoisia väriaineita emmekä aromivahventeita. Suosimme ekologisesti kestävästi pyydystettyjä kaloja ja äyriäisiä sesongin mukaan. Ruokalistaltamme löytyy erinomaisia vaihtoehtoja kala- ja äyriäisruokien ystävien lisäksi kasvis- ja liharuokien ystäville. Huomioimme mielellämme erityisruokavaliot parhaamme mukaan ja toivomme tiedon erityisruokavalioista etukäteen varauksen yhteydessä.

Lokakuussa julkaistu uusi ruokalistamme on meillä uuden, mutta kokeneen keittiömestarin Markus Kornmayerin käsialaa. Alkuruoissa on ihania merellisiä makuja savustetusta kirjolohesta ja Jäämeren katkaravuista savusimpukkapannuun härkäcarpacciota tai etanoita unohtamatta. Pääruoista savustettu nieriä on noussut saman tien vieraidemme suosikiksi ja jälkiruoista pullavanukas sopii erityisen hyvin pimeneviin syysiltoihin talvisella makumaailmallaan. Klassikot kuten lohikeitto ja bouillabaisse ravitsevat tuttuun tapaan ja tuoreita äyriäisiä on mukava kirjo saatavilla.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuden ruokalistamme makumaailmaan.